Ծրագրեր
Փնտրու՞մ եք համաշխարհային մակարդակի ուսուցում հյուրընկալության ոլորտում: Կարող եք այն գտնել Հայաստանում՝ Շիրակի մարզում: Հայ-շվեյցարական հյուրընկալության ակադեմիան ստեղծելու համար
մենք համագործակցում ենք EHL-ի՝ աշխարհի առաջատար հյուրընկալության դպրոցի հետ, որը լիցենզավորված է VET by EHL-ի կողմից:
Այստեղ դուք կարող եք զարգացնել հյուրանոցային և ռեստորանային ոլորտներում անհրաժեշտ մասնագիտական հմտություններն ու գիտելիքները։ Մենք ձևավորում ենք այն հմտություններն ու գիտելիքները, որոնք շրջանավարտներին հնարավորություն կընձեռեն կոմպետենտ կերպով իրականացնել իրենց մասնագիտական գործունեությունը։

Խոհարարական արվեստ
Հաջողակ շրջանավարտները տիրապետում են տարբեր խոհանոցներում լիարժեք գործելու համար անհրաժեշտ կարողություններին և գիտելիքներին՝ հետևելով առաջնակարգ խոհարարական գործունեության չափանիշներին: Շրջանավարտները համապարփակ պատկերացում կունենան, թե ինչպես է գործում պրոֆեսիոնալ խոհանոցը և ինչ գործիքներ են օգտագործվում, և լավ պատրաստված են ոլորտ մուտք գործելու և կարճ ժամանակահատվածում ղեկավար պաշտոն զբաղեցնելու համար:
Ինչ կսովորեք դուք
Խոհարարական դիպլոմի ակադեմիայի շրջանավարտները ձեռք կբերեն հետևյալ հմտությունները և կառանձնանան հետևյալ վարքագծով.
-
Նրանք կպատրաստեն տաք և սառը ուտեստներ՝ հետևելով տարբեր բաղադրատոմսերի և պատրաստման տարբեր մեթոդների։
-
Նրանք կցուցաբերեն խոհանոցում ինքնուրույն և թիմով աշխատելու կարողություն, նույնիսկ՝ սթրեսային իրավիճակներում։
-
Նրանք արդեն հաշվի կառնեն և կգործեն հաճախորդների ցանկություններին համապատասխան՝ ցուցաբերելով թիմային ոգի և հետևելով տնտեսական և շրջակա միջավայրի պաշտպանության մտածելակերպի։
-
Նրանք կտիրապետեն աշխատանքի անվտանգության, առողջության պաշտպանության և շրջակա միջավայրի պաշտպանության սկզբունքներին։
Վկայականը կարող եք ձեռք բերել 6 ամսում, իսկ դիպլոմը կարող եք ձեռք բերել վկայականի երեք մակարդակներն ավարտելուց 12-ից 18 ամիս անց։
Դիպլոմը կարող է ձեռք բերվել ավելի կարճ ժամանակահատվածում, եթե ուսանողը հանձնում է փորձառական ուսուցման ճանաչման քննությունը և ունի նախկին աշխատանքային փորձ՝ 2 տարվա աշխատանքային փորձ միջին մակարդակում ընդունվելու համար և 3 տարվա աշխատանքային փորձ առաջատար մակարդակում ընդունվելու համար։
Դասընթացի բովանդակությունը լիցենզավորված անձի համալսարանական տարածքում տարածվում է բացառապես VET-ի միջոցով՝ EHL-ի ուսուցման կառավարման համակարգի (LMS) միջոցով: Ուսումնական նյութը ստեղծվել և լրացվել է EHL դասախոսների կողմից: EHL խորհրդատվական ծառայությունը պատասխանատու է մարզիչներին «Մարզիչին վերապատրաստելու» ծրագրի միջոցով վերապատրաստելու համար, որը կենտրոնանում է EHL-ի կողմից ճանաչված ֆասիլիտատոր դառնալու համար անհրաժեշտ գործնական հմտությունների և մտածելակերպի վրա:
Պրակտիկաները և աշխատանքային վերապատրաստումը օգտագործվում են գիտելիքները, հմտությունները և մտածելակերպը ամրապնդելու համար։
Տևողություն
6 ամիս
Ուսուցման ձևը
Գործնական աշխատանքի վրա հիմնված ուսուցում.
3 ամսվա դասընթացներ Գյումրու «Ապրիկոտ» հյուրանոցում, ինչպես նաև ինքնուրույն ուսուցում, տեսական և գործնական պարապմունքներ։
3 ամիս պրակտիկա
Ովքեր կարող են դիմել
18+ տարին լրացած անձինք առանց հյուրընկալության ոլորտում առկա որևէ փորձի
Շրջանավարտի գիտելիքները և հմտությունները
Շրջանավարտը կարող է շարունակել իր գործունեությունը Միջին օղակում կամ զբաղեցնել ղեկավար պաշտոն։
Վկայական
Հիմնական վկայական։ Այս վկայականի շրջանակներում ուսանողները ձեռք կբերեն մասնագիտական խոհանոցում աշխատելու համար անհրաժեշտ հիմնական հմտություններ: Ձեռք բերված գիտելիքները կամրապնդվեն ուղղորդվող գործնական սեմինարների և գործնական աշխատանքի միջոցով:


